Fåm god ansigtsbehandling i Aalborg her

Ansigtsbehandling Aalborg

Ansigtsbehandling i Aalborg

Harmonie Spa, Body & Face

Her har vi med velvære ud over det sædvanlige at gøre. Harmonie Spa, Body & Face er en ekstraordinær skønheds- og velværeklinik der tilbyder sine kunder alt fra botox, massage, spa, neglebehandlinger med mere. Klinikken er beliggende i lækre og indbydende lokaler, og personalet er veluddannede, professionelle folk der tager deres arbejdes seriøst. Skal du have lavet en ansigtsbehandling eller andet er du kommet til et godt sted.

Skin Delight Ansigtsbehandling i Aalborg

En super lækker og fin klinik med 2 dygtige, veluddannede og professionelle kosmetologer ansat. Klinikken tilbyder behandlinger inden for kategorierne facemapping, frugtsyre, velvære, vipper og bryn, make up, hårfjerning, hænder samt ansigt. Produkterne der anvendes er nogle af de bedste på markedet, og behandlingerne er nøje tilrettelagt så de imødekommer diverse behov og ønsker fra kunderne.

Ansigtsbehandling i Aalborg – Kosmetologen Scin Care

Betinna og Janni står klar til at tage sig godt af dig og din hud. Professionel hudanalyse samt diverse skønhedsbehandlinger tilbydes på klinikken. Af behandlinger skal nævnes manicure, pedicure, hårfjerning, make up, vipper og bryn samt ansigtsbehandlinger. Clarins forhandles og anvendes på klinikken. Stemningen er professionel, lækker og indbydende, i overensstemmelse med de behandlinger der tilbydes