Akupunktur på Amager

akupunktur i Odense
akupunktur finder du mange af på amager

Akupunktur på Amager

Dygtige akupunktører på Amager – Vi guider dig

Der findes mange gode akupunktører i denne del af byen. Udbuddet er heldigvis så tilpas stort at man med garanti vil kunne finde en behandler der passer til ens konkrete behov, ønsker, stil og smag. I nedenstående kan du se 3 eksempler på gode akupunktører og klinikker der tilbyder lidt af hvert.

Akupunktur på Amager – Jian Kang

Behandlinger der udføres med personlig indlevelse og med hjertet. Jian Kang er en professionel klinik der tager sig godt af sine patienter. Klinikken består af i alt tre behandlere, henholdsvis Akupunkturlæge Sukun Chen, Massør Xiyou Kang og QiGong-instruktør Steen Jensen. Klinikken tilbyder alsidige behandlinger med udgangspunkt i de 3 fag.

Krop og Velvære Akupunktur på Amager – Valg det rigtige sted på Amager

Krop og Velvære er en stor lækker klinik der tilbyder mange forskellige behandlinger, alle med øje for at forøge livskvaliteten og velværen i hverdagen for dens klienter. Mange forskellige behandlere er tilknyttet klinikken, hvorfor det store udbud af forskellige behandlingstilbud er muligt. Foruden akupunkturbehandlinger tilbydes massage, kosmetologbehandlinger samt diverse terapiformer.

Akupunktur på Amager – Urban Health

Urban health er en større klinik der ligeledes tilbyder diverse former for behandlingstilbud. Laura Karlslund der er uddannet kinesisk læge, fysiurgisk massør samt personlig træner og genoptræningsvejleder, ejer klinikken sammen med Mette Storm Aufeldt, uddannet kinesisk akupunktør, fysiurgisk sportsmassør og sportsernæringskonsulent.