Akupunktur i Næstved Find den rette behandler

Akupunktur i Næstved

Akupunktur i Næstved

Vi har gjort lidt af forarbejdet for dig og fundet frem til 2 professionelle akupunktur klinikker i Næstved. De 2 klinikker er forskellige og repræsenterer således diversiteten i akupunkturen. Det er altid muligt at finde en behandler der passer til ens konkrete behov og ønsker. Om det ikke skulle være en af de 2 klinikker vi har fundet frem, kan de virke som inspiration og oplysning om de mange muligheder der er inden for akupunkturbehandlinger.

Akupunkturcentret

Akupunkturcentret er en stor lækker klinik der tilbyder en alsidig behandlingssammensætning. Med udgangspunkt i behandlinger som eksempelvis hypnose, kraniosakral terapi, posturologi, feng shui og naturligvis akupunkturen, tilbyder akupunkturcentret en behandling der er som skræddersyet til den enkelte patient. Igennem indledende samtaler finder behandleren frem til den behandlingssammensætning der vil være optimal for dine problemer.

Akupunktur i Næstved – Dan Klinik ved Prof. Guo Wanchun

Kinesisk lægevidenskab bliver udfoldet på sit ypperste på denne klinik. Guo Wanchun er kinesisk medicinsk professor og akupunktur overlæge. Guo Wanchun har opnået stor anerkendelse for sine medicinske bedrifter og forskning og er således en af de 500 mest respekterede professorer i traditionel kinesisk medicin. Hos Guo Wanchun er du i sikre hænder, Guo Wanchun ved om nogen hvad han laver når han sætter nåle i sine patienters krop. En respekteret og anerkendt medicinsk professor tilbyder dig sin ekspertise.