Akupunktur i Glostrup Find din behandler her

Akupunktur i Aalborg

Akupunktur i Glostrup

Hvad er akupunktur?

Akupunkturen er en ældgammel kinesisk videnskab der går mere end 4000 år tilbage i tiden. Akupunkturen har selvfølgelig gennemgået adskillige moderniseringer og forbedringer samt videnskabelige forsøg og udfordringer, og er i dag en godkendt behandlingsform.

Således er akupunkturen blevet mere almindelig og anerkendt i det danske behandlingssystem, og mange danske læger og sygeplejersker er nu uddannede som akupunktører for at udvide og forbedre deres kompetencer og behandlingsmuligheder.


Hvad kan akupunktur?

Akupunkturen siges at kunne hjælpe og helbrede en lang række af sygdomme, ubalancer og problemer. WHO har lavet en liste over nogle af de områder, hvor akupunkturen har vist sig at have en positiv effekt.

Listen omfatter: astma, allergier, bihulebetændelse, fordøjelsesproblemer, gigt, hudproblemer, kroniske smerter, kronisk træthed, mave-tarmproblemer, menstruationsproblemer, migræne, overgangsalder, overvægt, søvnløshed, tobaksafhængighed, vand i kroppen samt vinterdepression

Akuzomas er en professionel akupunkturklinik beliggende i Glostrup. Indehaveren af klinikken er akupunktør Mustafa Ceran. Mustafa er foruden akupunktør også uddannet inden for Auriculoterapi, Posturologi, Cuppping Terapi, Kinesiske urter, Zoneterapi, Fysiurgisk massage og Anatomi-fysiologi-sygdomslære.

Herved kan Mustafa tilbyde en alsidig behandlingssammensætning med udgangspunkt i flere fag, dette muliggør en personlig behandling der er målrettet den enkelte person. Der ydes tilskud til behandlinger af Mustafa fra sygesikringen Danmark.

Leder du efter god akupunktur i Glostrup?

Akupunkturen er en del af den gamle kinesiske lægevidenskab. I dag er akupunkturen blevet udbredt til resten af verden, og flere og flere mennesker benytter sig af behandlingsformen som et supplement eller til at helbrede og behandle skavanker og sygdomme.

Også i Danmark er akupunkturen blevet en anerkendt behandlingsform, og mange læger og sygeplejersker uddanner sig som akupunktører for at udvide deres behandlingsmuligheder. I Glostrup finder du gode og dygtige professionelle akupunktører. I nedenstående kan du læse om 2 eksempler på dygtige akupunktører fra Glostrup.

Akupunktur Behandlingscenter

Wei Li er uddannet kinesisk læge og akupupunktør. Wei Li åbnede sin klinik i 2007 og har siden hen behandlet mange danskere med diverse sygdomme og problemer. Wei Li er oprindeligt uddannnet læge i 1973. I Beijing arbejde han som læge og siden hen overlæge på et af de største hospitaler i hovedstaden – Tian Tan hospitalet, Wei Li arbejde til sammen i over 20 år på hospitalet før han flyttede til Danmark og åbnede sin akupunkturklinik.


AkupunkturKlinik ved Lars Teit

Lars Teit er uddannet sygeplejerske og akupunktør. Han arbejder til daglig i sin egen klinik, hvor han hjælper personer med diverse sygdomme, smerter og problemer. Lars har mere end 12 års erfaring med akupunktur og kan således tilbyde en erfaren og professionel behandling af en lang række områder. Lars arbejder altid professionelt, med udgangspunkt i den enkelte patient.