Akupunktur Frederiksberg

Akupunktur Frederiksberg

Akupunktur Frederiksberg

Akupunktur Frederiksberg ved Qunhui Mao

En tidligere professorstilling ved Beijings Universitet for Kinesisk Medicin og lægeuddannet ved universitetet med akupunktur som speciale er en del af Qunhuis baggrund og erfaring i sin praksis som udøvende akupunktør. Qunhui er uden tvivl en dygtig og veluddannet professionel akupunktør der nu praktiserer i København.

Qunhui har udgivet flere akademiske tekster vedrørende akupunktur, og er medlem af Praktiserende Akupunktører samt Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur, endvidere er hun autoriseret RAB behandler.

Back 2 Harmony ved Boy Bork Ejderskov

En moderne akupunkturklinik der tilbyder behandlinger inden for områderne smerter, søvnproblemer, udbrændthed, stress med mere. Behandlingen bliver altid tilpasset og sammensat efter den enkelte patient og dennes aktuelle situation, behov og ønsker. Klinikken er registreret ved Danske Akupunktører.

Akupunktur Frederiksberg – Akupunkturlægehuset

Her finder du professionel akupunktur udført af læger og akupunktører. Det praktiserende team består af speciallæge Shuzheng He, Specialist og akupunktør Dr.Qin, Doktor i traditionel kinesisk medicin og akupunktur Dr.Jiang samt praktiserende læge og akupunkturlæge Yijie Zhang.

Forebyggelse og behandling af en lang række lidelser tilbydes på klinikken. Et helt unikt samarbejde i et yderst kompetent lægeteam sikrer patienten en professionel og virkningsfuld behandling. Klinikken er godkendt til støtte ved behandlinger af patienter, der er medlem af Sygesikringen Danmark.