Akupunktur i Aalborg

Akupunktur i Aalborg

Akupunktur Aalborg Find den rette behandler

Akupunktur i Aalborg er et bredt område. Umiddelbart kan det virke uoverskueligt at finde den rette behandler, men overordnet set er der klart flere fordele end ulemper ved det store udbud af dygtige behandlere. I nedenstående giver vi 3 bud på gode og professionelle akupunktører så du lettere kommer frem til god akupunktur i Aalborg.

Winkelmanns Akupunkur og Fysioterapi

Winkelmanns klinik består af Lene og Michael der begge er uddannede fysioterapeuter, foruden fysioterapeut uddannelsen er Lene endvidere uddannet som akupunktør, og Michael er efteruddannet Osteopat.

På klinikken tilbydes der behandlinger med udgangspunkt i blandt andet akupunkturen, kinesiske urter, laserterapi, osteopati, fysioterapi og bian stone massage. Lene er godkendt behandler ved RAB og medlem af praktiserende akupunktører, endvidere underviser hun på Århus AkupunkturAkademi.


Aalborg Akupunktur klinik ved Per Andersen

En moderne og professionel klinik drevet af akupunktør Per Andersen, registreret ved RAB. Per hjælper til daglig patienter med at komme af med smerter, allergier, høfeber, til at opnå mere velvære, blive fri for stress og få mere livskvalitet i hverdagen.

Smertefri AkupunkturKlinik

Buer Langlois leder til daglig den smertefri klinik. I mere end 20 år har hun behandlet patienter med smertefrie akupunkturbehandlinger. Buer har arbejdet som læge i blandt andet Frankrig og Kina, og praktiserer i dag akupunktur i hendes klinik i Aalborg. Alle hendes behandlinger er tilpasset den enkelte patient, og udføres altid med professionalisme, grundighed og seriøsitet.