Find frem til den rette ansigtsbehandling i Århus

Ansigtsbehandling Århus

Ansigtsbehandling i Århus

Althea Face & Body her

Om det er kroppen, ansigtet, huden eller håret der trænger til en kærlig behandling, så er du kommet til den rette klinik. Althea Face & Body er en professionel skønhedsklinik med et bredt repertoire. Klinikken tilbyder behandlinger inden for kategorierne, ansigt, fodpleje, hårfjerning, slankebehandlinger, appelsinhud, massage og akupunktur, således er klinikken en såkaldt wellness klinik der har kompetencer til at gøre noget ekstra godt for dig og din krop.

Ansigtsbehandling Århus – Sansabai Wellness

Wellness og Massage er i hovedsædet på denne klinik der ligeledes kan tilbyde lidt af hvert. Graviditetsmassage, aromaterapi, massage, pedicure, manicure, make up, fletning, og ansigt er nogle af de kategorier som klinikken tilbyder behandlinger inden for. Personalet er veluddannet, venlige og ikke mindst meget dygtige.

Ansitgsbehandling i Århus – Helle Thorup

Scin care for every body er sloganet for Helle Thorups klinikker. Helle Thorup er kendt for sin høje standard, lækre klinikker, og luksus tilbud. Du kan eksempelvis få en luksus specialbehandling på hendes klinik, behandlingen er for 2 personer og indeholder blandt andet champagne, kropsmassage og cremer. Ansigtsbehandling på klinikken er anerkendte for deres virksomme udfald. Helle Thorups klinikker er både beliggende i Århus og København.