Akupunktur København Find Akupunktur her

Akupunktur i Næstved

Akupunktur København

Akupunktur i København ved Frank Møller Rasmussen

Siden 1996 har Frank Møller Rasmussen praktiseret akupunktur i København. I 2000 startede Frank med at praktisere inden for sit specialefelt Posturologi. Posturologi er en neurofysiologisk videnskab og akupunktur af en yderst raffineret art, der er kendt for at få lidelser som hverken patient eller behandler er fokuseret på til at forsvinde.
Du kan få tilskud til behandlinger på klinikken igennem sygesikringen Danmark.


Shenmen – Akupunktur med hjertet

Få hjælp til at genfinde balancen mellem din krop og sjæl. Akupunktur, zoneterapi og Tui Na massage er grundlaget for de behandlinger der tilbydes på klinikken. Ud fra den enkelte patient og dennes problematikker sammensættes der en unik behandling, der er specielt rettet imod den enkelte patients behov. Klinikken er medlem af SAB, RAB og du kan få tilskud fra sygesikringen Danmark til behandling på klinikken.

Akupunktur i centrum ved Anne Wedege

Siden 1993 har Anne drevet klinikken Akupunktur i Centrum. Anne har foruden sit engagement i klinikken en lang række af andre jobs og hjertesager, blandt andet underviser hun fast på sygeplejerskeuddannelsen, samt på diverse kurser for behandlere og andre interesserede. Også skuespil og instruktion er en del af Annes repertoire. Anne arbejder som en af de eneste i Danmark med den såkaldte 5 element akupunktur i København.